Zichtbaar zijn

Facebook, Blogs, Vlogs, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest, Youtube, de lijst blijft groeien. Niet actief zijn op social media kan echt niet meer. Deze wereld is volop in beweging en ontwikkeld zich razendsnel. Meer kans voor je brand om zichtbaar te zijn dus. The Image Factory verzorgt campagnes en social media beheer op maat. 

Full service

We bouwen strategische social-mediaplannen en campagnes voor jouw merk of product. We creëren content (inclusief product fotografie), ontwerpen tailor made posts en plannen de content voor sociale media. Ons doel is om voor jouw merk bekendheid en / of sales te genereren

beheer social media

Heb je zelf de tijd, kennis of belangstelling niet? Geen probleem we helpen je graag. The Image Factory kan het beheer van je Instagram of Facebook account van je overnemen. We zorgen dan voor interessante content in feedposts en stories. We kunnen zelfs je “conversatie” beheren door adequate (en leuk) te reageren op comments. We gaan voor een groei in zowel engagement als het aantal volgers.

ADVIES EN TRAINING

The Image Factory fungeert als een klankbord en denkt creatief mee over hoe je social nog effectiever kunt laten zijn. We helpen bij het vormgeven van je Instagram account en het actief beheren ervan.

Zelf doen?

 The Image Factory geeft “in house” trainingen voor bedrijven. Wij leren je o.a het volgende:

Onze trainingen zijn op maat gemaakt en daardoor perfect afgestemd op jouw branche en je doelgroep. Graag spreken we de mogelijkheden voor trainingen nader met je door.

contact