Return on investment

The Image Factory heeft alles in huis voor een complete campagne. 360 Graden kan, maar gericht op jouw specifieke doelgroep mag ook. Het gaat erom dat jouw verhaal verteld wordt, je boodschap aankomt en je merk opvalt.

Samen met jou bepalen we de beste strategie. Dit zorgt voor het beste resultaat tegen het liefst een zo laag mogelijke prijs. We gaan voor een optimaal “return on investment” voor je marketing euro. Zichtbaar zijn kan in magazines, blogs, influencer kanalen, social media of landelijke en regionale kranten, en/of radio en TV.

Check out more PR Clients

Specialiteit van The Image Factory is het triggeren van editors, pers en influencers om te publiceren over jouw merk. We hebben een enorm netwerk en veelvuldig contact. Hierdoor weten we wat er speelt en vooral ook waar de kansen liggen. Onze press kits en persberichten worden dan ook met grote belangstelling ontvangen.

Samen maken we content en communiceren we de brandstory op een zo effectief mogelijke manier. Zo zorgen we voor aandacht en zichtbaarheid bij jouw doelgroep(en). Doelgroepen zijn zowel consumenten (B2C) als professionals (B2B).

The Image Factory regelt

Deze activiteiten doen we altijd in combinatie met een strakke opvolging door ons Pr-team. Net dat beetje extra aandacht dat zorgt voor een beter resultaat.

Meer weten? neem dan contact op!