Communication is everything

The Image Factory heeft een ruime ervaring in communicatie en weet als geen ander, hoe de juiste snaar te raken bij de juiste doelgroep. We zijn daarom niet alleen de perfecte partner voor een effectieve productlancering of een sfeervol event, maar deze expertise zorgt er ook voor dat we snel en efficient kunnen communiceren over serieuze onderwerpen.

Ons uitgebreide netwerk van pers en media relaties maakt dat we ook maatschappelijk relevante onderwerpen en thema’s glashelder kunnen overbrengen. We streven er naar dat een belangrijke boodschap de aandacht krijgt die het verdient. The Image Factory kan er voor zorgen dat experts binnen een organisatie ook naar buiten toe een goed gehoor vinden en bij de juiste media aan tafel komen of worden gepubliceerd. Waar nodig of gewenst helpt The Image Factory de boodschap optimaal te formuleren of nemen we zelf de woordvoering van u over.

Juiste tone of voice + een interessante invalshoek

Of het nu gaat om voorlichting over de verbouwing in een groot Ziekenhuis, de introductie van een een elektrische motorfiets, een ecologische mode collectie, de heropening van een museum, de ins en outs van warmtepompen en klimaatbeheersing, de details van een architectuurproject, het jubileum van de Jostiband, de plannen i.v.m. stedelijke ontwikkeling, of informatie over verschillende aspecten van het Coronavirus. The Image Factory zoekt altijd de juiste tone of voice en een interessante invalshoek.

We doen dit altijd in goed overleg met onze opdrachtgevers. Resp (v.b.): Erasmus MC, Harley Davidson, Monique Collignon, Mitsubishi Electric, Fokkema & partners architecten, Ipse de Bruggen, Gemeente Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam.

Use the power of good press

maak een afspraak!