about us

The Image Factory based in Rotterdam, is expert in beauty, fashion & lifestyle onderwerpen. Wij zijn een full-service Marketing, PR en Talent agency.

Barbera Groenewegen

Zij begon 20 jaar geleden The Image Factory. Inmiddels heeft haar bedrijf nationale en internationale klanten in vele landen zowel in Europa als daarbuiten. In deze tijd heeft heeft zij met The Image Factory een supersterk netwerk opgebouwd bij diverse media en social media smaakmakers. Naast The Image Factory is er nu ook The Talent Factory, deze vertegenwoordigd een gevarieerd influencer deck.

Opgegroeid in een land waar ‘doe maar gewoon’ de norm is onderscheiden Barbera en Factories zich juist door het tegenovergestelde te doen. Barbera:

“Wij kennen de markt als geen ander en beschikken over de perfecte tools voor succesvolle campagnes. Een merk of bedrijf maken we zichtbaar bij haar doelgroep door o.a. interessante storytelling, effectieve influencersamenwerkingen, pakkende persberichten, strak socialmediabeheer, goed bezochte pers en / of influencer events, originele productlaunches, opvallende digital campaigns & more. Onze samenwerkingen zijn vaak bijna familiair, ik vind het belangrijk om als een verlengstuk te kunnen fungeren en niet als een extern bedrijf dat geen feeling heeft met een merk.

The Image Factory staat voor enerverende campagnes, maar vooral ook meetbare resultaten. Met alles wat wij doen gaan we voor het best haalbare resultaat!” Scoren doe je niet alleen. The Image Factory bestaat uit een team van enthousiaste experts met elk hun eigen specialiteit. Kennis van social media, marketing, copywriting, influencers, of een juist mooi graphic design we hebben het allemaal in huis. Verschillende personen in verschillende disciplines, verbonden in een passie voor marketing en communicatie.”

Barbera Groenewegen
pr influencer marketing social media events persvoorlichting productie

Let's meet!

Mail of bel ons voor een afspraak:

INFO@IMAGE-FACTORY.ORG
+31 (0)10 737 16 06

Tags

beauty  bureau  events  fashion influencer marketing  international  lifestyle  marketing  pr  rotterdam  social media

Follow us on Error validating access token: The user has not authorized application 380204239234502.